MOM B FIT

Gedurende je zwangerschapsperiode ben je bezig om je baby het beste van jezelf te geven. Deze periode van 9 maanden waarin je baby groeit kan je optimaal benutten met ons MOM B Fit programma. We werken samen met je aan je conditie, kracht en algehele fitheid gedurende je zwangerschap. Op deze manier blijf je energiek en bereid je je voor op de bevalling. Zwangerschap is topsport in combinatie met je werk en je privé vraagt dit veel van je lichaam en je energie. 

MOM B Fit is samengesteld voor?

Om ervoor te zorgen dat je gedurende je zwangerschapsperiode toch actief kan blijven, wordt er tijdens de trainingen gekeken naar wat je als individu aankan. Niet ieder lichaam is namelijk hetzelfde en daar houden we rekening mee in onze lessen. Je werkt onder ervaren professionals die je begeleiden tijdens de trainingen. Met als doel je fitheid te behouden gedurende deze periode en voor na je bevalling. Omdat we bij Budo Lifestyle staan voor een balans tussen lichaam en geest zien we deze lessen van MOM B Fit als een ideaal middel om dat doel te bereiken. Dit is daarom echt een uurtje YOU TIME!

Wat houdt MOM B Fit training in?

Een training gericht op algehele lichaamversterking, cardio en je core stability. Een training in de open lucht gedurende alle seizoenen. Een training die je vanaf het begin tot het einde van je zwangerschap kan volhouden. Je hoeft geen ervaren sporter te zijn. Begeleiding op maat waar ook gelet wordt op de technische uitvoering van de oefeningen. Als de techniek goed wordt uitgevoerd loop je weinig kans op onnodige blessures. 

Wat kan MOM B Fit je opleveren?

B Fit en Energiek je zwangerschapsmaanden door

Je voelt je sterker zowel lichaam als geest

Een Fit en getraind lichaam helpt je bij de bevalling

Een voorspoedig herstel na je bevalling

Na je bevalling snel weer in vorm

Contact met andere actieve zwangeren

Hoe ga je van start?

Op dit moment geven we 1 keer per week training op woensdagochtend om 9.00 uur. De kosten voor een MOM B Fit maand lesgeld is €38,50 per maand ( inclusief BTW, betaling via automatische incasso). Je begint op ieder moment met je training met een periode van minimaal 2 maanden. Tot je uitgerekende datum loopt je abonnement door. Mocht je eerder willen stoppen dan kan dat na opzegging. Als eerder bevalt stopt het abonnement direct. Meldt je aan voor je eerste training door een mail aan budolifestyle(at)gmail.com en vermeldt duidelijk je volledige naam, geboortedatum, telefoonnummer, emailadres en woonplaats. 

Vanaf 6 weken na de bevalling (of vanaf 8 weken na een keizersnede), kun je de trainingen weer oppakken bij WOMAN B Fit en weer terug op je fitheid nivo komen.