WOMAN B FIT

Is samengesteld voor?

Voor alle vrouwen met een druk leven en/of een drukke baan die onvoldoende toe komen aan actieve beweging? Wil je graag (weer) Fit en in vorm zijn, dan is dit een ideale training voor je. Of ben je net bevallen (6 weken of 8 weken geleden) en wil je weer in vorm komen en herstellen? Dit is dan een uurtje YOU TIME!

Wat houdt WOMAN B Fit training in?

Een training gericht op algehele lichaamversterking, cardio en core stability. Een training in de open lucht gedurende alle seizoenen. Versterken van je buikspieren, beenspieren en rugspieren. Algehele herstel van je fitheid en energie. Eventueel voedingsadviezen.

Wat kan WOMAN B Fit je opleveren?

B Fit en Energiek worden

Je voelt je fysiek en mentaal sterk

Een Fit en getraind lichaam helpt je bij je dagelijkse werkzaamheden en je herstel.

Snel weer in vorm

Contact met andere actieve vrouwen.

Hoe ga je van start bij WOMAN B Fit?

Op dit moment geven we 1 keer per week training op woensdagochtend om 10.15 uur. De kosten voor een WOMAN B Fit maand lesgeld is €38,50 per maand ( inclusief BTW, betaling via automatische incasso). Je begint op ieder moment met je training met een periode van minimaal 2 maanden. Daarna loopt het lesgeld door per maand. Mocht je willen stoppen dan kan dat na opzegging per einde van de maand. Meldt je aan voor je eerste training via budolifestlyle@gmail.com en vermeld je volledige naam, geboortedatum, adres en telefoonnummer.