over ons

KARATE IS MEER DAN EEN VECHTSPORT!

BUDO staat voor de weg van de krijger. Het doel van Budo is: eenheid van lichaam en geest creeren. Cultivatie van een robuuste geest. Verbetering van de technische vaardigheid. Beleefdheid en eergevoel ontwikkelen en behouden. Een nooit ophoudende ontwikkeling van de persoon. Oprechte interesse in en respect voor de medemens ontwikkelen en behouden.

De docenten van BUDO LIFESTYLE

Sensei: Bc. Eddy Marques (4e DAN Shotokan KBN/WKF) Afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam       (Human Resource Management) en afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool van Eindhoven (Business Management), Rijkserkend Karatedocent (Ministerie VWS), KNKF Docent Weerbaarheid en agressieregulatie,   Master Kettle Bell Instructor by The Overload, Voormalig Bestuurslid bij de Karate-Do Bond Nederland, portefeuille Topsport en scheidsgerecht, Juni 2009- Juni 2015 

 - Voormalig meervoudig Europees kumite kampioen Wado, meervoudig prijswinnaar op de Golden            League tournooien,German Open, Dutch Open 2x, Italian Open, Venetie Cup, Open Croatie, British  Open, Belgie Open.
 - Meervoudig Nederlands kampioen KBN individueel -70kg, plus Open klasse en NK teams en nog vele andere  Nederlandse titels Shotokan, Wado Karate en JKA kampioen van nederland. 

Sensei: Bc. Mariska Marques-Steenbeek (4e DAN Shotokan KBN/WKF). Afgestudeerd aan de Johan Cruijf University Amsterdam (HEAO CE), Veelvoudig Nederlands Kampioen KBN, Meervoudig Nederlands Kampioen Kyokushinkai, 7e op het EK senioren EKF 2007, veelvoudig succesvol international. 

Tevens mede oprichter en docente van MOM B Fit en WOMAN B Fit, als voormalig topsporter en moeder van twee kinderen is Mariska altijd bezig met het vinden van balans tussen werk, gezin en een gezond leven leiden. Hierdoor begrijpt ze heel goed hoe anderen dit kunnen ervaren. Ze wil daarom met deze Budo levenstijl, lessen verzorgen voor vrouwen die zwanger zijn en voor vrouwen die aan hun fitheid en weerbaarheid willen werken. Hiermee geeft Budo Lifestyle een vervolg aan haar ambitie om balans in lichaam en geest uit te dragen via een andere weg dan karate. Budo Lifestyle is meer dan karate, het is namelijk een levenstijl. 

Sempai: Patrick de Wildt, (4e Kyu Karate Shotokan KBN) assistent leraar, Tuimel Karate voor 4-5 jarigen.      - ALO gediplomeerd, bevoegd docent lichamelijke opvoeding met meerdere jaren lesgeef ervaring op Basisonderwijs, Voortgezetonderwijs en middelbaar beroepsonderwijs.

 

De afkortingen KBN, EKF en WKF staan respectievelijk voor 
"Karate-Do Bond Nederland", European Karate Federation en "World Karate Federation" 
Waar alle karatestijlen zijn verenigd in 1 organisatie en NOC-NSF erkend. 

St.Budo Lifestyle Karate in Amsterdam is officieel aangesloten bij de Karate-Do Bond Nederland
onder aansluitnummer: 05-195
Hoofd Dojo: Louis Davidstraat 103 in Amsterdam Osdorp (Ichtusschool) zie contact voor Google Maps.
Dojo 2: Houdringe 2 in Amsterdam Noord (Piramide basisschool) zie contact voor Google Maps.

info Tel. 06-46266634
E-mail: BUDO.LIFESTYLE(at)live.nl  

Bankrekeningnummer: NL81 RABO 01293.58.185 t.b.v. stichting Budo Lifestyle